Villa Ceviz 2
Villa Ceviz 2
Doğal güzellikleri ile ün salmış Gökova Akyaka bölgesinde bulunan Villa Ceviz 2, mavi ve yeşilin hakim olduğu uçsuz bucaksız bir atmosfere sahiptir. Tatiliniz süresince tazeleneceğiniz unutulmaz bir tatil geçirmek isterseniz villamız sizler için güzel bir alternatif olmaktadır. Ayrıca villamzıın yanında bulunan Villa Ceviz sayesinde yan yana iki villa kiralamak isteyen misafirlerimiz için harika bir avantaj sağlamaktadır.
NOT : 1 haftadan kısa süreli kiralamalarda ekstra 500 TL temizlik ücreti talep edilmektedir.
NOT : Villamızın yanında aynı villa sahibine ait Villa Ceviz isminde farklı bir villa bulunmaktadır. Aynı anda 2 villa kiralamak isteyen misafirlerimiz için avantajlı bir alternatif olmaktadır.
NOT : Villamızda bulunan 2 adet banyo ortak kullanıma tabidir.
Yatak Odaları
1. Yatak Odası : Oda içerisinde 1 adet çift kişilik yatak, komodin, kıyafet dolabı ve klima bulunmaktadır.
2. Yatak Odası : Oda içerisinde 1 adet çift kişilik yatak, komodin, kıyafet dolabı ve klima bulunmaktadır.
Salon : Salon içerisinde konforlu bir oturma grubu, TV ve klima bulunur.
Mutfak : Mutfakta ise buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, çay makinesi, tost makinesi, fırın, mutfak araç gereçleri(tabak&bardaklar, tencere&tavalar vb.) yer almaktadır.
Havuz : Bahçe içerisinde ebatları; 3 x 7 metre ve derinliği 1.50 metre olmak üzere özel yüzme havuzu bulunmaktadır. Ayrıca 1.60 x 2 metre olmak üzere çocuk havuzu mevcuttur. Havuz ve bahçe bakımı günde 1 kez sabah veya akşam yapılmaktadır.havuz kenarında şezlong, yemek masası ve barbekü bulunmaktadır.
İnternet : Villada Wi-Fi bulunmaktadır. Bölgenin alt yapısı sebebiyle internet servis sağlayıcılarından kaynaklanan kesintiler yaşanabilmektedir. İnternet kullanımı; mailler, sosyal medya hesapları, gazete ve haber sitelerine girme gibi hususlarda yeterli olup film ve video izleme, dosya indirme gibi kullanımlarda yeterli değildir.
Önemli Not : Villa Ceviz 2’nin bulunduğu bölgede doğal ortamı olması nedeni ile kısmen arı bulunmaktadır.
Önemli Bilgiler :Elektrik, su, gaz ücretleri villa kiralama fiyatına dahildir. Ayrıca bir ücret talep edilmemektedir. Ekstra temizlik, ekstra yeni çarşaf ve havlu, kiralık araç, rehberlik hizmetleri, sağlık vs. sigortaları fiyatlara dahil değildir. Doğa içerisinde konuma sahip olan tüm villalarımızda düzenli olarak ilaçlama yapılmaktadır. Buna rağmen çevrede kelebek, böcek, sinek vs. bulunma ihtimali vardır. Havuzu korunaklı villalarımızda kesinlikle %100 görünmememe garantisi vermemekteyiz bu villalarımızda her zaman %5 sakınma payı mevcuttur.
Hasar Depozitosu : Kırık, dökük, zayi, vs. için girişte 1000 TL depozito alınmakta ve herhangi bir problem olmadığı takdirde alınan ücret villa çıkışında iade edilmektedir.
NOT : Sitemizde bulunan villa resimleri, görüntüyü ekrana sığdırmak maksadıyla 12-18 mm ’Geniş Açılı Lens’le çekilmektedir. Bu sebeple resimlerdeki objeler gerçek boyutlarından daha büyük görünebilmektedir.
2022 Yılı fiyatları güncellenmiştir.
Ocak : 4.900 TL
Şubat : 4.900 TL
Mart : 4.900 TL
Nisan : 5.600 TL
30 Nisan - 08 Mayıs günlük : 10.290 TL
Mayıs : 8.330 TL
01- 15 Haziran : 10.290 TL
16 - 30 Haziran : 12.495 TL
Temmuz : 14.700 TL
09-18 Temmuz günlük : 23.000 TL
Ağustos : 14.700 TL
01-15 Eylül : 14.700 TL
16-30 Eylül : 9.800 TL
Ekim : 5.600 TL
Kasım : 4.900 TL
Aralık : 4900 TL
Yakınındaki Villalar
Merak Ettikleriniz
Sorular ve Cevapları
Aklınıza takılan tüm soruları sayfamıza yazabilir hızlıca cevaplara ulaşabilirsiniz yada daha önce cevaplanmış soruları inceleyebilirsiniz.
Neden Hepsi Villa
Hepsi Villa, sahip olduğu geniş portföy ile size en uygun villaları sunar. Kiraladığımız villaların belirli kalitede olmasını denetler. Müşterilerine karşı dürüst ve güvenilir olmayı, müşteri memnuniyetini en üst düzeye taşımayı ilke ediniriz. Firmamız, tatilinizin başlangıcında ve tatil sürecinde hep yanınızdadır.
Özel Hizmetler
Hepsi Villa, tatilinizi en konforlu şekilde geçirmeniz için her türlü hizmeti sunar. Villarımız konaklama öncesinde temizlenir, gerekirse konaklama sürecinde size özel söför, temizlikçi, ahçı, güvenlik tahsis edilebilir. Her türlü isteğinizi bizimle paylaşabilirsiniz.
Bu villa hakkında yorum yapılmamış, ilk yorum yapan siz olun.