Villa Önal 2
Villa Önal 2
Kalkan - Üzümlü köyü içerisinde konumlanan Villa Önal 2, içerisinde yer alan jakuzisi, özel korunaklı yapısı ve şık tasarımı ile balayı tatili yapmak isteyen çiftlerimiz için hazırlanmıştır. Üzümlü köyünün sakin ve tertemiz havası eşliğinde yapacağınız tatiliniz sayesinde unutumayacağınız bir tatil fırsatı sizleri bekliyor.
NOT : 7 gece altı kiralamalarda ekstra 1500 TL temizlik ücreti talep edilmektedir. Minimum konaklama süresi 3 gecedir.
Yatak Odaları : Oda içerisinde 1 adet çift kişilik yatak, komodin, kıyafet dolabı, klima ve jakuzi bulunmaktadır.
Salon : Salon bölümünde şık bir oturma grubu, TV ve klima yer almaktadır.
Mutfak : Modern Amerikan mutfak içerisinde; buzdolabı, bulaşık makinesi, çamaşır makinesi, fırın, 4’lü ocak seti, su ısıtıcısı(kettle) ve mutfak araç gereçleri yer alır.
Havuz : Özel villamıza ait ebatları; 7 x 3 metre ve derinliği 1.50 metre olmak üzere özel yüzme havuzu bulunur. Havuz terasında; yemek masası, şezlonglar, bambu salıncak ve barbekü yer alır.
İnternet : Villada Wi-fi bulunmaktadır. Bölgenin alt yapısı sebebiyle, internet servis sağlayıcılarından kaynaklanan kesitiler yaşanabilmektedir. İnternet kullanımı; mailler, sosyal medya hesapları, gazete ve haber sitelerine girme gibi hususlarda yeterli olup; film ve video izleme, dosya indirme gibi kullanımda yeterli değildir.
Önemli Bilgiler : Elektrik, su, gaz ücretleri villa kiralama fiyatına dahildir. Ayrıca bir ücret talep edilmemektedir. Ekstra temizlik, ekstra yeni çarşaf ve havlu, kiralık araç, rehberlik hizmetleri, sağlık vs. sigortaları fiyatlara dahil değildir. Villalarda hijyen amaçlı tüketim ihtiyaçları ( tuvalet kağıdı, yiyecek/içecek vb.)bulunmamaktadır. Villamızda düzenli olarak ilaçlama yapılmaktadır. Buna rağmen çevrede; kelebek, böcek, sinek vs. bulunma ihtimali vardır. Havuzu korunaklı villalarımızda kesinlikle %100 görünmeme garantisi vermemekteyiz. Bu villalarımızda her zaman %5 sakınma payı mevcuttur.
*Kalkan* ; coğrafi yapısı bakımından, yamaç üzerine kurulmuş bir yerleşim yeridir. Kalkan ve çevresindeki köylerde bulunan tüm yazlıklarımıza ulaşmak için, yokuş yukarı çıkılmaktadır. Üzümlü Köyü sakin bir yerleşim yeridir. (Köydür)
Hasar depozitosu : Hasar, zayi, kırık, dökük, vb. için girişte 1500 Türk Lirası depozito alınmaktadır. Herhangi bir kırık dökük, zarar ziyan, kayıp gibi problem olmadığında villa çıkışında depozitonuz iade edilmektedir.
NOT : Sitemizde bulunan villa resimleri, görüntüyü ekrana sığdırmak maksadıyla 12-18 mm ’Geniş Açılı Lens’ ile çekilmektedir. Bu sebeple resimlerdeki objeler, gerçeğinden daha büyük olarak gözükebilmektedir.
Kaş Bölgesinde gezilecek yerleri incelemek için Kaş Blog sayfamızı ziyaret ediniz.
Bakanlığı Belge Başvuru No : 07-3515
Yakınındaki Villalar
Merak Ettikleriniz
Aklınıza takılan tüm soruları sayfamıza yazabilir hızlıca cevaplara ulaşabilirsiniz yada daha önce cevaplanmış soruları inceleyebilirsiniz.
Hepsi Villa, sahip olduğu geniş portföy ile size en uygun villaları sunar. Kiraladığımız villaların belirli kalitede olmasını denetler. Müşterilerine karşı dürüst ve güvenilir olmayı, müşteri memnuniyetini en üst düzeye taşımayı ilke ediniriz. Firmamız, tatilinizin başlangıcında ve tatil sürecinde hep yanınızdadır.
Hepsi Villa, tatilinizi en konforlu şekilde geçirmeniz için her türlü hizmeti sunar. Villarımız konaklama öncesinde temizlenir, gerekirse konaklama sürecinde size özel söför, temizlikçi, ahçı, güvenlik tahsis edilebilir. Her türlü isteğinizi bizimle paylaşabilirsiniz.
Bu villa hakkında yorum yapılmamış, ilk yorum yapan siz olun.