Corona Virüsü

CORONA GÜNLERİNDE TATİL

 

Çin’de başlayan ve kısa sürede tüm dünyaya yayılarak ülkemizde de etkisini gösteren Corona Virüs salgını (Covid-19), tatil severler için büyük bir engel haline gelmiştir. Özellikle Nisan ayında başlayan ve yaz sonuna kadar devam eden tatil sezonunda, kalabalık yerlerde konaklama yapmak isteyenler için korku ve endişe verici bir durum ortaya çıkmıştır. 

Umuyoruz ki, ülkemizde yaşanan bu üzücü ve korkutucu durum vatandaşlarımıza hiçbir zarar gelmeden kısa sürede atlatılır. Elbette ki bu süreç boyunca birçok alanda olduğu gibi sosyal yaşantımızdan feragat ederek, hem kendi canımızı ve hemde başkalarının canlarını tehlikeye atmamalıyız. İnsanların yoğun olduğu toplanma alanları ve kapalı alanlar bu noktada büyük tehlike arzetmektedir. Ancak bakanlığın izinleri çerçevesinde tatil yapma imkanı bulan ve bunu gerçekleştirmek isteyen tatil severlere uygun hizmetimiz de bulunmaktadır. Bu nedenle sizlere daha ayrıcalıklı ve güvenilir bir tatil seçeneği olan villa tatilinden bahsetmek istiyoruz.

 

VİLLA TATİLİ

 

Villa tatili, diğer tatil konaklama yerlerinden farklı olarak daha kişiselleştirilmiş ve farklılaştırılmış bir tatil fırsatıdır. Villa tatilinde konaklama alanı tamamen size özel olarak hazırlanmaktadır. Kiralama yapmadan önce talep ettiğiniz özelliklere göre birçok villa tercihi sizlere sunulmaktadır. Bu sayede tatilinizi aileniz ve sevdiklerinizle size ayrılmış özel bir villa da geçirebilirsiniz. 

Hepsi Villa olarak çok farklı özelliklere sahip birbirinden güzel ve lüks, aynı zamanda farklı bütçelere hitap eden birçok villamız da sitemizde mevcuttur. Sitemizde yer alan balayı villaları, korunaklı villalar, deniz manzaralı villalar ve evcil hayvan izinli villalar arasından tatiliniz için istediğiniz villayı tercih edebilir . Dilediğiniz kişi sayısına göre seçeceğiniz villalarda doğa içerisinde ya da deniz manzarası eşliğinde unutulmaz bir tatil deneyimi yaşayacaksınız. 

Tasarım ve mimarisiyle de göz dolduran tatil villalarını sitemizden ayrıtılı bir şekilde inceleyerek rezervasyon yapabilirsiniz. Zorlu bir süreçten geçtiğimiz bu günlerde, merak ettiğiniz ve sormak istediğiniz her türlü konuda Hepsi Villa olarak yanınızdayız. Eşsiz ve unutulmaz bir tatil için mükemmel bir fırsat olan villa tatili, sizin için güvenilir bir alternatif de olacaktır. 

 

NEDEN VİLLA TATİLİ?

 

Villa tatili, diğer konaklama hizmeti veren yerlere göre daha özel ve geniş bir konaklama alanı sunmaktadır. Aileniz ve sevdiklerinizle geçireceğiniz zamanı daha özel ve rahat geçirmek isteyenlere veya muhafazakar ailelere sunduğumuz villalarımızla kaliteli zaman geçirmek isteyenler için eşsiz bir fırsat olacaktır. 

Özellikle konaklama sırasında özel tercihleri olanlar (havuz, deniz manzarası, evcil hayvan, korunaklı vb.) için sitemizde yer alan birbirinden farklı ve göz alıcı villalarımızda aradığınızı bulacaksınız. 

Ülkemizin geçirmekte olduğu bu zor günlerde devletimizin belirlediği kısıtlamalar ve yasaklar çerçevesi içinde sizlere güvenilir bir şekilde hizmet vermeye devam etmekteyiz. Tam bu noktada sizlere Hepsi Villa olarak sunmuş olduğumuz hizmet avantajlarından bahsetmek istiyoruz;

 

  • Kiralamış olduğunuz villa konaklama yapacağınız günden birkaç gün önce en iyi şekilde temizlenmekte ve steril hale getirilmektedir. Sadece kullanılan çarşaf, yastık, havlu vb. eşyalar değil bütün eşyalar temizlenme sürecinden geçmektedir. 

 

  • Özellikle tatillerini özel ve gözlerden uzak geçirmek isteyen misafirlerimiz için sunmuş olduğumuz muhafazakar ve korunaklı villalarımız sizler için mükemmel bir tercih olacaktır.

 

  • Villa tatiliniz süresince havuz gibi sterilizasyonu son derece önemli olan alanlarda profesyonel ekibimiz ile en güvenilir hazırlığı sizler için yapmaktayız. Bu ve bahçe bakımı gibi yapılması önemli olan işlemler düzenli olarak gerçekleştirilmektedir. 

 

  • Kalabalık aileler ve gruplar için daha rahat bir ortam sağlayan villa tatili ile konaklama ve birlikte zaman geçirmek daha eğlenceli bir tatil süreci olacaktır. 

 

  • Konaklamanız sırasında temizlik haftalık olarak gerçekleştirilmektedir. Ancak talebiniz doğrultusunda ve cüzi bir ek ücret karşılığında temizlik yapılması da mümkündür. Bu konuda ayrıntılı bilgileri villaların açıklama kısmında görebilirsiniz. 

 

  • Portföyümüzde her bütçeye uygun villalarımız mevcuttur. Villa kriterlerine ve bütçenize göre farklı seçenekleri rahatlıkla değerlendirebilirsiniz. 

 

  • Güvenli bir tatil süreci geçirebileceğiniz ve dilediğiniz konforu bulabileceğiniz villalarımızda haftalık, aylık ya da sezonluk olarak seçeneklerimiz mevcuttur. Özellikle çocuklu aileler için daha rahat ve konforlu bir tatil fısatı sizleri beklemektedir.

 

 

SİZE NASIL YARDIMCI OLUYORUZ?

 

Hepsi Villa olarak tecrübeli ve profesyonel ekibimiz sayesinde mail ya da telefon numaralarımız aracılığı ile bizlere ulaşabilir, içinde bulunduğumuz süreçte villa kiralama konusunda merak ettiğiniz her türlü soruyu sorarak bilgi alabilirsiniz.

Umuyoruz ki, ülkemizde ve tüm dünyada yaşanan Corona Virüs (Covid-19) salgını bir an önce son bularak eski sağlıklı günlere tekrar dönebiliriz. 

 

Sağlıklı günler dileriz,

Hepsi Villa

Merak Ettikleriniz

Villa tatili hakkında en çok merak edilen başlıklar
Sorular ve Cevapları

Aklınıza takılan tüm soruları sayfamıza yazabilir hızlıca cevaplara ulaşabilirsiniz yada daha önce cevaplanmış soruları inceleyebilirsiniz.

Soru Sor

Neden Hepsi Villa

Hepsi Villa, sahip olduğu geniş portföy ile size en uygun villaları sunar. Kiraladığımız villaların belirli kalitede olmasını denetler. Müşterilerine karşı dürüst ve güvenilir olmayı, müşteri memnuniyetini en üst düzeye taşımayı ilke ediniriz. Firmamız, tatilinizin başlangıcında ve tatil sürecinde hep yanınızdadır.

Ayrıntıları Göster

Özel Hizmetler

Hepsi Villa, tatilinizi en konforlu şekilde geçirmeniz için her türlü hizmeti sunar. Villarımız konaklama öncesinde temizlenir, gerekirse konaklama sürecinde size özel söför, temizlikçi, ahçı, güvenlik tahsis edilebilir. Her türlü isteğinizi bizimle paylaşabilirsiniz.

Ayrıntıları Göster

X
Deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanıyoruz. Bu siteyi ziyaret etmeye devam ederek, çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz. Daha fazla bilgi
Yukarı Whatsapp Telefon