Fethiye’de Tatil

Fethiye’de Tatil 

Fethiye, yerli yabancı her yıl yüz binlerin akın ettiği; plajları, koyları ve doğal güzellikleriyle yaz turizmin göz bebeği haline gelmiş en önemli tatil merkezlerinden birisidir. Yaz turizmindeki popülaritesi kadar yüzyıllar boyunca büyük uygarlıklara ev sahipliği yapmış olması, tarihi miraslar sayesinde kültür turizmi açısından da oldukça gelişmiş bir kent olup dört mevsim turistlerin yoğun ilgisiyle karşılaşmaktadır. Benzersiz coğrafyası, endemik bitki örtüsü ve dünyaca ünlü koylarıyla, tatil severlere gezip görebilecekleri yerler açısından oldukça geniş bir çeşitlilik sağlamasının yanı sıra sunduğu aktivitelerle birlikte tatilinizde unutulmaz anlar yaşama fırsatı da barındırır. Bu eşsiz güzellikler arasında en önemli kriterlerden biri olan konaklama süreci ise villa kiralama tatillini en çok tercih edilen konaklama opsiyonu olarak üst noktaya taşır.

Fethiye’nin bir diğer önemli turizm noktası, hem merkezi hem de şirin ve masalsı köylerinde konumlanan villalarımızdır. Yaz kış fark etmeksizin turistlerin yoğun ilgi gösterdiği Kayaköy sessiz sakin ve huzurlu bir tatil için Fethiye villa turizminin en rağbet gören bölgelerinden birisidir. 1923 yılındaki mübadele ile Rumlar tarafından terkedilen köye Türkler yerleşmiş, ancak zamanla göç ede ede bölgede insan kalmamıştır. Yaklaşık üç bin beş yüz konut, iki kilise ve şapellerin bulunduğu, büyüleyici atmosferiyle daima turistlerin akınına uğrayan antik kent, Fethiye’nin sembollerinden birisi haline gelmiştir. Bu tarihi manzaraya eşlik ederek Fethiye’de villa tatili yapmak isteyen misafirlerimiz Ölüdeniz gibi bir diğer ünlü plaj olan Çalış ise kilometrelerce uzunluğundaki kumsalı, kordonu, kafeleri ve hediyelik eşya satan mağazalarıyla yoğun ilgi gören noktalardan birisidir. Bu yerlerin yanı sıra tatil severlerde çokça merak uyandıran, 1995 yılında 1.derece doğal sit alanı ilan edilen ve her türlü yapılaşmaya kapatılmış olan, milyarlarca kelebek çeşidine ev sahipliği yapan KELEBEKLER VADİSİ’dir. Karadan ulaşımın olmadığı bu vadiye Ölüdeniz’den kalkan teknelerle ulaşım sağlayabilir, giderken mavi yeşil yansımalarıyla meşhur olan Mavi Mağara’ya uğrayabilirsiniz. Her tercihe hitaben gezilecek bir yerin bulunduğu Fethiye’de sıcaktan bunalan serinleyecek bir yer arayan misafirlere özel, tabiatın eşsiz güzellikteki bir sunumu olan SAKLIKENT KANYONU bulunmaktadır. Uzunluğu 18 km, yüksekliği ise yer yer 600 m ye kadar ulaşan kanyonda serin sular içerisinde ilerlerken kayalıkların arasından gökyüzünü izleyebilir, kanyonda yer alan çamur banyolarında çamur banyosu yapabilir, rafting gibi aktivitelere katılabilir ve alabalık gözleme restoranlarında yemek ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Doğa ve spor tutkunu olan misafirlerimiz için biçilmiş kaftan olarak adlandırabileceğimiz yer ise ülkemizin 535 km ile en uzun yürüyüş yolu olan LİKYA YOLU’dur. Likya Yolu Fethiye’de başlayan Antalya’da son bulan bu yolda yürürken 19 antik kent bulunmaktadır. Trekking keyfinin yanı sıra tarihi kentlere de vakit ayırabilirsiniz. Tüm bu gezi rotalarının dışında gelmişken mutlaka görmeniz gereken sembol noktalardan bazıları şunlardır. Geçmişi M.Ö. 4. yüzyıla dayanan kayaların oyularak yapıldığı Amintas Kral Mezarları, Paspatur Çarşısı, Aşıklar Tepesi...

Mutaasıp aile, balayı çiftleri, arkadaş grupları, çekirdek aile ve geniş aile ihtiyaç ve zevklerin uygun lüks villalar dayalı döşeli olarak kiralanmaktadır. Fethiye kiralık yazlık villa misafirleri hem dinlenmekte hem de istedikleri aktiviteleri yapmaktadır. Yamaç paraşütü, doğa gezisi, kültür turları, tekne ile ada ve koy turları, jip safari, bisiklete binme, dalış ve su sporları yapılan aktivitelerden bazılarıdır. Tekne turları ile gezilen adalar arasında Domuz Adası, Gemile Tersane Adası, Zeytin Adası, Deliktaş Adası, Yassıca Adalar vardır.

Kiralık yazlık villa misafirlerine istedikleri takdirde araç kiralama hizmeti sağlanmaktadır. 

Merak Ettikleriniz

Villa tatili hakkında en çok merak edilen başlıklar
Sorular ve Cevapları

Aklınıza takılan tüm soruları sayfamıza yazabilir hızlıca cevaplara ulaşabilirsiniz yada daha önce cevaplanmış soruları inceleyebilirsiniz.

Soru Sor

Neden Hepsi Villa

Hepsi Villa, sahip olduğu geniş portföy ile size en uygun villaları sunar. Kiraladığımız villaların belirli kalitede olmasını denetler. Müşterilerine karşı dürüst ve güvenilir olmayı, müşteri memnuniyetini en üst düzeye taşımayı ilke ediniriz. Firmamız, tatilinizin başlangıcında ve tatil sürecinde hep yanınızdadır.

Ayrıntıları Göster

Özel Hizmetler

Hepsi Villa, tatilinizi en konforlu şekilde geçirmeniz için her türlü hizmeti sunar. Villarımız konaklama öncesinde temizlenir, gerekirse konaklama sürecinde size özel söför, temizlikçi, ahçı, güvenlik tahsis edilebilir. Her türlü isteğinizi bizimle paylaşabilirsiniz.

Ayrıntıları Göster

X
Deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanıyoruz. Bu siteyi ziyaret etmeye devam ederek, çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz. Daha fazla bilgi
Yukarı Whatsapp Telefon