Neden Hepsi Villa

Hepsi Villa, dünyada değişen ve yaygınlaşan tatil anlayışına Türkiye’de öncülük eden ve bu yeni tatil anlayışı ile misafirlerinin rüya gibi bir tatil yapmasını amaç edinmiş olan bir firmadır. Bu yeni tatil anlayışı zamana bağlı kalmaksızın, sizleri kendi evinizdeki gibi hissettirecek lüks ve konforlu bir yaşantı olanağını, her zevke ve tercihe uygun olarak tasarlanmış kiralık villalar sayesinde sizlere sunmaktadır. Şirketimiz Hepsi Villa, dünyanın eşsiz beldelerinden birisi olan Fethiye’de, siz misafirlerine denizin ve güneşin keyfini çıkarırken lüks villalarda konaklama ayrıcalığını yaşatmanın da kıvancını duymaktadır.
 
Dünyaca tanınan tatil beldeleri arasında yer alan Fethiye’de bulunan modern teknoloji ile tasarlanmış lüks ve yeni kiralık villalarımız siz misafirlerine, belli saatlerde kahvaltı yapma, yemek yeme zorunluluğu olmaksızın, yüzme havuzu kenarında şezlong sıkıntısı yaşamadan, dış seslerden uzak, havuz kenarında kitap okuyarak gönlünüzce tatil yapma imkanı sunmaktadır.
 
Hepsi Villa, tatilseverlere teknolojiyi de kullanarak, hızlı ve kolay bir şekilde  rezervasyon yapma ayrıcalığını da sunmaktadır. Fethiye’de tatil yapmak isteyen misafirlerimiz web sitemiz üzerinden 1+1 odalı yazlık kiralık villa, 2+1 odalı yazlık kiralık villa, 3+1 odalı yazlık kiralık villa gibi büyük-küçük istedikleri kriterlere uygun villaları, villaların fotoğraflarını da görerek seçebilmektedir. Açık spor alanları, büyük, küçük ; özel veya ortak yüzme havuzları; deniz kenarında, şehir merkezinde; deniz manzaralı veya dağ manzaralı seçenekler içerisinden seçim yaparak rezervasyon işlemi gerçekleştirilebilmektedir.
 
Hepsi Villa, kiralık villalarını seçen misafirlerimiz için havaalanı transfer konusunda da yardımcı olmaktadır. Misafirler, rezervasyon tarihinde havaalanından alınarak web sayfası üzerinden fotoğrafını görerek seçmiş oldukları yazlık villaya yerleştirilmektedir. Kiralık villalarda televizyon, klima, buzdolabı, konforlu, hijyenik ve temiz ortopedik yataklar ve günlük ihtiyaçları karşılayacak saç kurutma makinası, elektrikli su ısıtıcısı gibi araçlar bulunmaktadır. Misafirlerimizin ihtiyaçları doğrultusunda kiralık araç temininde de yardımcı olunmaktadır. Yazlık kiralık villalara yerleşen misafirlerimiz isterse villa içinde bulunan temiz ve şirin mutfakta yemek pişirebilmekte, isterlerse de çevreyi keşfederken lokal restoranlarda yemek ihtiyacını giderebilmektedir.Türkiye’nin en temiz sahillerine sahip Fethiye’de denize girmenin keyfini çıkarmanın yanı sıra, müstakil villanızın havuzunda da yüzme ayrıcalığını yaşayabilirsiniz.
 
Web sayfamızda Fethiye Bölgesinde yer alan villaların özellikleri ve konumları villanın sayfasında yer almaktadır. Villaların bulundukları konumdan havaalanına, şehir merkezine, denize , marketlere, restoranlara olan uzaklığı gibi ihtiyaç duyulan bütün bilgiler villalarımızın sayfasında bulunan mesafe cetvelinde sizlere sunulmaktadır. Yeşil ve mavinin en güzel buluşma noktası olan Fethiye’de rüya gibi bir tatil için telefonla da rezervasyon yapılabilmektedir. Güzel bir tatil planı yapan misafirlerimizin, akla gelen bütün soruları sorup villalar hakkında her türlü detaylı bilgiyi alabilmektedir.
 
Hepsi Villa ile rüya gibi bir tatil geçirmeniz için envai çeşit kiralık villa seçenekleri sunulmaktadır. Akdeniz sahillerinin şirin beldesi Fethiye’de teraslı, geniş balkonlu seçenekler sayesinde misafirlerimiz sohbet dolu keyifli vakit geçirip , bahçede barbekü keyfi yapabilmektedir. Ayrıca araçları ile Fethiye’ye gelen misafirler için otoparklar da bulunmaktadır. İsteğe göre denize sıfır olarak, hem deniz hem orman manzaralı olarak kiralanan lüks yazlık villalarda konaklayan misafirler evlerindeymiş gibi rahat ve konforlu bir yaşamın keyfini tadacaktır. Doğal güzellikleri balkon ve teraslarından seyrederken kendileri için özel olarak seçilmiş ergonomik, şık, balkon oturma gruplarında  huzurun zirvesine ulaşacaklardır. 
 
Müstakil villalarımızda konaklayan misafirlerimiz için villaların temizliği konusunda da destek verilmektedir. Özel temizlik ekibi tarafından misafirler istedikleri saatte temizlik hizmeti de alabilmektedir. Beş yıldızlı otel konforuyla kiralık yazlık villalarda kalan misafirler hiçbir güvenlik sorunu yaşamadan, endişe duymadan işinin uzmanı ekibe kiralık villalarını teslim ederek temizlik yaptırabilmektedir.
 
Hepsi Villa ile lüks kiralık villalarda kalan misafirler istedikleri takdirde kültürel tur, tekne turu hizmeti de alabilmektedir. Doğa harikası Fethiye’nin tarihi ve kültürel güzellikleri rehber eşliğinde yapılan turlarla misafirlere tanıtılmaktadır. İsteyen misafirler Fethiye ve yöresine düzenlenen günlük veya birkaç günlük turlara katılabilmektedir. İsteyen misafirler yat turu ile Fethiye’nin büyüleyici denizinde koyları dolaşmakta ve mehtap turlarına katılmaktadır.
 
Hepsi Villa aracılığı ile villa kiralayan misafirlerimiz bugüne kadar ekonomik ve uygun tatili villada yaşamanın ayrıcalığı ile mutlu ve memnun ayrılmaktadır. Memnun ayrılan yabancı ve yerli misafirlerimiz yazlık villalardan ayrılırken yeni tatil anlayışı ile kiralık villaların gelecek sezon için rezervasyonlarını yaptırabilmektedirler.
 
Hepsi Villa, villa kiralama sektörünün öncül isimlerinden birisi olarak sizlere en kaliteli hizmet verme gayesiyle yola çıkmış, memnuniyet odaklı çalışmış ve çalışmaya devam eden villa kiralama şirketidir.

Merak Ettikleriniz

Villa tatili hakkında en çok merak edilen başlıklar
Sorular ve Cevapları

Aklınıza takılan tüm soruları sayfamıza yazabilir hızlıca cevaplara ulaşabilirsiniz yada daha önce cevaplanmış soruları inceleyebilirsiniz.

Soru Sor

Neden Hepsi Villa

Hepsi Villa, sahip olduğu geniş portföy ile size en uygun villaları sunar. Kiraladığımız villaların belirli kalitede olmasını denetler. Müşterilerine karşı dürüst ve güvenilir olmayı, müşteri memnuniyetini en üst düzeye taşımayı ilke ediniriz. Firmamız, tatilinizin başlangıcında ve tatil sürecinde hep yanınızdadır.

Ayrıntıları Göster

Özel Hizmetler

Hepsi Villa, tatilinizi en konforlu şekilde geçirmeniz için her türlü hizmeti sunar. Villarımız konaklama öncesinde temizlenir, gerekirse konaklama sürecinde size özel söför, temizlikçi, ahçı, güvenlik tahsis edilebilir. Her türlü isteğinizi bizimle paylaşabilirsiniz.

Ayrıntıları Göster

X
Deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanıyoruz. Bu siteyi ziyaret etmeye devam ederek, çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz. Daha fazla bilgi
Yukarı Whatsapp Telefon