Bodrum Gezilecek Yerler Listesi ⭐ 2024 Gezi Rehberi... En İyi Yerler!

Bodrum Gezi Rehberi
Türkiye’de tatil deyince akla ilk gelen yerlerden biri olan Bodrum, burada tatil yapmak isteyenler için birbirinden güzel koylara, sahillere ve kültürel mekanlara sahiptir. Her yıl milyonlarca tatilciye ev sahipliği yapan bu meşhur tatil beldesinde denize girip bol bol gezmek isteyenler için hazırladığımız Bodrum Gezi Rehberi, siz misafirlerimiz için adeta bir pusula olacaktır. Ayrıca Bodrum’da konaklamak isteyenler için portföyümüzde birbirinden konforlu ve lüks villalarımız sitemizde mevcuttur. Tatilini daha özel ve özgür geçirmek misafirlerimize en iyi ve en kaliteli hizmeti verebilmek için çalışmaya devam ediyoruz. Siz villanızda konaklarken Bodrum’da gezebileceğiniz yerlere göz atmanız için hazırlamış olduğumuz bu yazı sayesinde Bodrum’da görmeniz gereken yerleri inceleyebilirsiniz. İşte sizler için hazırladığımız Bodrum Gezi Rehberi!


1- Bodrum Kalesi
İki liman arasında bulunan tarihi kale, Rodos şövalyeleri tarafından 1415 yılında yapımına başlanmış ve ancak 1513 yılında tamamlanabilmiştir. Yapıldığı dönemde ise ismi ‘Saint Peter Kalesi’ olarak geçmektedir. Antik çağlarda bir ada üzerinde bulunan bu kale daha sonrasında kara ile bağlantısının kurulmasıyla bir yarımada haline getirilmiştir. Kalenin iç kısımlarında bulunan kuleler farklı ülke isimleri ile adlandırılmıştır. Kulelerden en yükseğine Fransız Kulesi adı verilmiştir. Diğer kuleler ise İtalyan Kulesi, İngiliz Kulesi, Alman Kulesi ve İspanyol(Yılanlı) Kulesi’dir. Kale, I. Dünya Savaşı sırasında bombalanarak ciddi hasar görmüştür. Yapısı itibariyle oldukça büyük olan Bodrum Kalesinin, iç kısımında 14 adet sarnıç bulunmaktadır. Bu sarnıçlar günümüze kadar kendisini korumayı başarmıştır.

Kalede aynı zamanda Sualtı Arkeoloji Müzesi de yer almaktadır. içerisinde türk hamamı, Karyalı Prenses Salonu, Amphora, Cam Batığı Salonu ve Klasik Devir Salonu bulunmaktadır. Bu bölümlerde kalenin geçmişine dair birçok tarihi eser günümüzde sergilenmektedir. Tarih meraklıları için burada sergilenen eserler görülmeye değer tarihi kalıntılardır. Kalenin surlarına çıktığınızda ise müthiş bir manzara sizleri beklemektedir. Bodrum’un meşhur maviliklerine tepeden bakmak isteyenler için kale aynı zamanda manzara fotoğrafları çekenlere müthiş bir imkan sağlamaktadır.

Kale, 1995 yılında Avrupa müzeleri arasında ‘Özel Övgü’ ödülü de almıştır. Dünyanın en eski batığı ‘Uluburun Batığı’ da burada sergilenmektedir.


2- Halikarnas Mozolesi
Dünyanın yedi harikasından bir sayılan Halikarnas Mozolesi, Kraliçe Artemisia tarafından Karya Kralı Mausolos için yaptırılmış bi anıt mezarıdır. Mozoles, Mısır ve Yunan mimarisinden de izler taşımaktadır. Her ne kadar yapıldığı dönemde ihtişamlı bir görüntüye sahip olduğu düşünülse de 15. yüzyıldaki depremde yıkılmış ve önemli ölçüde hasar görmüştür. Günümüzde ise açık hava müzesi olarak kullanılmaktadır. Özellikle kültür gezileri yapmayı sevenler için sizleri antik çağlara götürecek bu yapı, Bodrum tatiliniz sırasında görülmeye değer yerler arasındadır. Geçmişte yapılan kazılarda burada bulunan birçok eser İngiltere’ye kaçırılarak Londra’da British Museum’da sergilenmektedir. Bu önemli eserler günümüzde halen Türkiye’ye getirmeye çalışmaktadır. Ancak şu ana kadar herhangi bir başarı sağlanamamıştır.

Tarihi açıdan birçok zenginliğe ev sahipliği yapan Muğla-Bodrum’un merkezinde yer alan Halikarnas Mozolesi Bodrum otogara 10 dakikalık mesafededir. Mozoleyi ziyaret etmek isteyenler için 2024 yılı için giriş ücreti 75 TL’dir. Müze kartı olan ziyaretçiler ise yılda 2 kez ücretsiz olmak üzere giriş yapılabilmektedir.


3- Zeki Müren Sanat Galerisi
Türkiye’nin en önemli ses sanatçılarından biri olan Zeki Müren’in 1980 - 1996 yılları arasında Bodrum’da yaşadığı iki katlı evi günümüzde sanat galerisi olarak halka açılmıştır. Evin alt katında Zeki Müren’in günlük yaşadığı şekliyle dekore edilmiş üst katı ise müze olarak dizayn edilerek burada sanatçının sahne kıyafetleri, aldığı ödüller, özel eşyaları ve hayran mektupları yer almaktadır. Tüm Türkiye’nin kalbini kazanmış ve akıllarımızda ve kalplerimizde ‘Sanat Güneşi’ olarak taht kuran Zeki Müren’nin hayatına daha yakından bakmak isteyenler Bodrum merkezdeki evini 10 dakikalık bir yürüyüş ile kolayca ziyaret edebilir. Müzeyi gezmek isteyenler için pazartesi günleri haricinde her gün açıktır. Giriş ücreti ise 75 TL’dir.


4- Antik Tiyatro
M.Ö. 4. yüzyıl dönemlerine ait olduğu düşünülen bu muhteşem yapı, Roma İmparatorluk Çağı öncesi tiyatrolarının tüm özelliklerini taşımaktadır. Tiyatro, tüm görkemi ve güzelliğiyle günümüze kadar sağlam bir şekilde gelebilen önemli tarihi yapılardan birisidir. Bodrum’un ortasında, Göktepe dağının eteklerinde yer alan tiyatro aynı zamanda Anadolu topraklarında bulunan en eski tiyatrolar arasında yer almaktadır. Restore edildikten sonra günümüzde de birçok etkinlik (konser, festival, vb.) için kullanılmaktadır. Tiyatronun merdivenlerinde oturarak muhteşem bodrum manzarasını izleyebilir ya da çekeceğiniz birbirinden güzel fotoğraflarla anı ölümsüzleştirebilirsiniz.

Tiyatro; Cavea ya da Oturma Sıraları bölümü, Orkestra bölümü ve Sahne yapısı olmak üzere 3 bölümden oluşmaktadır. Tiyatronun ortasında oyunlardan önce Diyonyus uğranı kurban vermek için bir de sunak bulunmaktadır. 13.000 kişilik kapasitesiyle Roma ve Helenistik çağlara ait izler barındıran antik tiyatro, Bodrum ziyaretinizde gezmeniz gereken yerler arasında mutlaka bulunmalıdır.


5- Barlar Sokağı
Yaz tatilinin vazgeçilmez aktivitelerinden birisi de elbette ki gece hayatıdır. Söz konusu Bodrum olduğunda eğlence kimi tatilciler için ilk plandadır. Gece hayatını seven ve Bodrum’da doyasıya eğlenmek isteyenler için Barlar Sokağı gece hayatıyla ünlüdür. Yaz akşamları canlı ve kalabalık olan Barlar Sokağı, hem yerli ve yabancı hem de ünlü camiası tarafından her yaz ziyaret edilmektedir. Gündüzleri deniz, kum ve güneşin tadını çıkardıktan sonra akşamları bu sokaklarda sabahlara kadar eğlenebilirsiniz. Birbirinden renkli barları, kafeleri, gece kulüpleri ve diskoları ile zevkinize göre mekanları gezebilirsiniz. Bodrum’da sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenmek için yönünüzü, M&M’e veya Seyfi Bar’a çevirmeniz yeterli olacaktır. Bodrum gece hayatının nabzını tutan diğer yerler ise; Deli Bar, Halikarnas The Club, Marina Yacht Club, Mandalin, Kedi Kulüp, Deli Bar, Mavi Bar, Türkbükü’ndeki Hardal ve Maça Kızı, Yalıkavak Palmarina’da yer alan Sess ve Bilionaire, İstanbul’da da şubeleri olan Eva Klein, Zuma, Fenix ve Anjelique’dir.


6- Bitez Plajı
Bodrum merkezine 8 km uzaklıkta olan plaj aynı zamanda Bitez Yalısı olarak da bilinmektedir. Bodrum’da denize girmek deyince en gözde plajlar arasında yer alan Bitez plajı, masmavi denizi ve sakin atmosferiyle tatilinizde rahatlayıp dinlenebilmeniz için harika bir tercih olacaktır. Bodrum’un meşhur, mis gibi kokan portakal ve mandalina ağaçlarının arasında bulunan Bitez’de bir gününüzü rahatça geçirebilirsiniz. Bitez aynı zamanda dondurmasıyla da meşhur bir yerdir. Bu nedenle tatiliniz süresince burada denize girmek isterseniz Bitez dondurması yemeden gitmemenizi öneririz.

Konum olarak Bitez plajı kuzey rüzgarlarından etkilenmediği için çok fazla rüzgar almamaktadır. Bu nedenle denizi sakin ve dalgasızdır. Yavaş yavaş derinleşen denizi sayesinde çocuklu aileler için de bu plaj oldukça rahat bir gün geçirmenizi sağlayacaktır.  İncecik kumu da plajı ve denizi daha cazip ve çekici hale getirmektedir. Bitez plajına aracıyla gelmek isteyenler için merkezden tabelaları takip ederek çok kısa sürede ulaşım sağlayabilirsiniz. Özel aracı olmayanlar ise merkezden düzenli olarak kalkan Bitez minibüslerine binerek 10 dakika içerisinde plaja ulaşmanız mümkün olacaktır. Bodrum’da tatil yapmayı düşünen misafirlerimiz için Bitez, ziyaret edilmesi gereken yerlerin başında gelmektedir.


7- Gümbet
Bodrum merkeze en yakın tatil beldesi olan Gümbet, adını bölgede çok sayıda bulunan üstü beyaz evlerden almaktadır. Bembeyaz evleri, mor begonvilleri ile klasik Bodrum sokaklarını yansıtan Gümbet, yaz aylarında yabacı turistlerin de akınına uğramaktadır. Bodrum’un diğer plajlarına nazaran kumu daha ince ve yumuşaktır. İnceburun ve Adaburun koyları arasında bulunan Gümbet plajı, su sporlarını seven tatilciler için de uğrak noktalar arasındadır. Bu özellikleriyle her yıl artan ziyaretçi sayesinde gece hayatı da Bodrum merkeze eş değer sayılmaktadır. Kafeleri, barları ve gece kulüpleriyle doyasıya eğlenebileceğiniz mekanlar da ziyaretçilerine güzel vakit geçirmeleri için her türlü imkanı sunmaktadır. Bodrum merkezden kalkan minibüslerle Gümbet’e 5 dakika içerisinde ulaşabilirsiniz.


8- Gümüşlük
Bodrumun en batısındaki Gümüşlük; Tavşan adası, şirin sahil restoranları ve etrafı çevreleyen begonvilleri ile Bodrum’un en gözde tatil beldelerinden biridir. Küçük olmasına rağmen özellikle lüks ve renkli restoranlarıyla yerli ve yabancı turistlerin yanı sıra ünlüler dünyası tarafından da sıkça ziyaret edilmektedir. Taze taze servis edilen deniz mahsullerinin yanında içkinizi yudumlarken deniz manzarası gününüzü güzelleştiren bir diğer ayrıntı olacaktır. Masmavi denizinde kıyıya bağlanmış sallar kartpostal tadında bir manzarayı da ortaya çıkarmaktadır.


Gümüşlük aynı zamanda ‘Mavi Bayrak’ sahibi olmasıyla da dikkatleri çekmeyi başarmıştır. Antik yapıların olması ve burada bulunan Tavşan adası da görülmeye değer güzel yerlerden biridir. Myndos Antik Kenti’nden geriye kalan yol sayesinde denizin içinden geçerek adaya ulaşabilirsiniz. Bir diğer adı Asar Adası olan Tavşan Adasında gün batımını izlemeyi de unutmayın.


9- Yalıkavak
Bodrum merkeze 18 km uzaklıkta olan Yalıkavak, ismi ‘Sahildeki Kavak’ anlamına gelse de adı aslında bölgedeki meşe ağaçlarından gelmektedir. Daha önceleri balık ve sünger avlayarak geçimini sağlayan halk Bodrum’a olan talebin artmasıyla turizme de yönelmiştir. Yalıkavak’ı farklı kılan özelliklerden bir diğeri ise burada bulunan antik yapıların restore edilerek kullanılmaya devam edilmesidir. Her bütçeye uygun kafe ve restoranlarıyla rahatça oturup yemek yiyebilir sahil kenarında bulunan kafelerde de sabahları manzara karşısında güzel bir kahvaltı yapabilirsiniz. Yalıkavak’ta dikkat çeken bir diğer yer ise yel değirmenleridir. Bodrum’un genelinde sıklıkla rastlanılan yel değirmenleri burada çok daha fazladır. Ayrıca sanat eserlerinin sergilenmesi için restore edilen Su Sarnıcı ve hediyelik eşya dükkanı olarak kullanılan eski Zeytinyağı Fabrikası bölgenin dikkat çeken yapıları arasındadır.

Yalıkavak’ta denize girmek isteyenler için halk plajı ücretsizdir. Ayrıca Tilkicik, Ağaçbaşı ve Pafla Koyları da görülmeye değer güzellikte yerlerdir. Bodrum’da sörf yapmak isteyenler için Yalıkavak popüler sörf yerlerinden de birisidir. Alışveriş yapmak isteyenler içinse Yalıkavak Marina’da lüks ve şık butikler, mağazalar, kulüpler, barlar ve restoranlar yer almaktadır. Bodrum merkezden Yalıkavak’a gitmek isteyenlerin 18 kilometrelik bir yolculuk yapmaları gerekecektir. Bodrum merkezden kalkan minibüslerle 20-25 dakikalık bir yolcukla da Yalıkavak’a ulaşmanız mümkün olacaktır.


10- Göltürkbükü
Bodrum’un önemli turistik yerlerinden biri olan Göltürkbükü, Türkbükü ve Gölköy mahallelerinden oluşan gözde tatil mekanlarından biridir. Özelikle Bodrum’un daha lüks ve gösterişli kafe, bar ve beach’leri bu bölgede yer alırken yatlar tarafından da sıkça ziyaret edilmektedir.  Muğla’nın birçok yerinde görülen tarihi kalıntılara burada da rastlayabilirsiniz. Antik çağlarda Likyalılardan kalma kale, sur, kaya mezarları, mağaralar ve sütunları Türkbükü ziyaretinizde gezebilirsiniz. Kültür gezileri yapmayı seven tatilciler için güzel bir fırsat olacaktır. Ayrıca Gölköy’e giderek buraya adını veren gölü görebilir, yürüş yapabilir ve birbirinden güzel fotoğraflar da çekebilirsiniz. Gölköy ziyaretinizde dikkat etmeniz gereken bir diğer güzel ayrıntı ise dünyada sadece Girit’te ve Türkiye’de yetişen ‘Phoenix’ palmiye ağaçlarının burada yer almasıdır. Bu ağaçların en önemli özelliği yanmamalarıdır.


Yaz ayları boyunca sadece yerli ve yabancı turistlerin değil aynı zamanda ünlüler camiasının da akın ettiği tatil en gözde bir tatil beldesidir. Denizin maviliği ise buranın tatil için neden bu kadar çok tercih edildiğinin en büyük kanıtı! Bodrum’da daha şık ve lüks mekanlar tercih etmek isteyenler için Türkbükü beachleri, şık restoran, kafe ve kulüpleriyle mükemmel bir tatil geçirmeniz için sizleri bekliyor. Göltürkbükü’ne gitmek isteyenler bodrum havaalanından 55, merkezden ise 22 kilometrelik bir yolculuk yaparak ulaşabilirsiniz. Aracıyla şehir dışından gelenler ise Bodrum’a gelmeden önce Torba sapağından dönerek Göltürkbükü tabelasını takip edebilir. Özel aracı olmayanlar için merkezden düzenli olarak kalkan minibüs seferleri bulunmaktadır.


11- Güvercinlik
Merkeze 20 km uzaklıkta olan Güvercinlik, Bodrum’un en yeşil bölgesidir. Küçük bir balıkçı kasabası ve olması nedeniyle sakin ve huzurlu bir gün geçirmek isteyenler için günübirlik gezi şeklinde rahatça ziyaret edebilirsiniz. Doğallığıyla birçok tatil sever tarafından ziyaret edilen Güvercinlik’in sahili ve denizi de oldukça temizdir. Çok fazla yerleşim yerinin olmaması ve otellerin de bu konuda hassas olması nedeniyle kalabalık içinde tatil yapmak istemeyenler için doğru bir adres olacaktır. Ayrıca windsurf meraklıları için de oldukça uygundur. Bodrum merkeze ve havaalanına olan yakınlığı da misafirlere büyük bir avantaj sağlamaktadır. Sakinliği ile tüm gün Güvercinlik’te denize girip güneşlenebilir akşamları da Bodrum merkezin hareketli gece hayatında doyasıya eğlenebilirsiniz.


12- Torba
Bodrum’un bir diğer güzel tatil noktası ise Torba’dır. Tertemiz, pırıl pırıl denizinde yüzüp tüm gün güneşlenip kitabınızı okuyarak dinlenebilirsiniz. Sahile etrafında sıralanmış kafe ve restoranlarda birbirinden lezzetli ve güzel yemeklerin tadını, mavi ve yeşil renklerin dans ettiği muhteşem deniz manzarası karşısında çıkarabilirsiniz. Doğa severler tarafından da özellikle tercih edilen Torba, aynı zamanda çocuklu aileler için de rahat bir tatil ortamı sunmaktadır. Sakinliği seven tatilciler için gündüz hareketli olan Torba, akşamları yerini sakinliğe ve sessizliğe bırakmaktadır. Şehrin gürültüsünden kaçan tatilciler için harika bir tatil fırsatı olacaktır.

Yeme-İçme konusunda her bütçeye uygun mekanlar bulunduğu için gönül rahatlığıyla tatil yapma imkanınız bulunmaktadır. Deniz kenarındaki kafe ve restoranlarda kahvaltı yapabilir dilerseniz gün içinde denizin yorgunluğunu atmak için soğuk içkinizin yanına atıştırmalık aperatif siparişleri verebilirsiniz. Farklı bir aktivite olarak trekkking yapmak isteyenler için çok güzel bir parkur bulunmaktadır. Ortalama 2-2.5 saat süren doğa yürüyüşü he bedeninizi hem de ruhunuzu yenilemek için harika bir fırsat olacaktır.


13- Myndos Kapısı
Bodrum’un tarihi zenginliklerinden biri olan Myndos Kapısı, tarihi M.Ö. 360’lı yıllara kadar giden köklü bir geçmişe sahiptir. Myndos Antik Kenti’ne doğru baktığı için adı da Myndos Kapısı olmuştur. Halikarnassos’u düşman akınlarına karşı koruyabilmek adına yapılan taarruzlara edata bir kalkan görevi gören Myndos Kapısı, Karya Satrabı Maussolos tarafından inşa edilmiştir. Buranın tanınmasındaki en önemli etkenlerden biri de önüne kazılan hendekler sayesinde Büyük İskender’in bile geçemediği kapı olarak tanınmasıdır. Bu hendekler M.Ö. 4. yüzyılda kazılmış olup hendeğin uzunluğu 56 m ve genişliği ise 7.5 metredir. Tarihine baktığımızda ise Makedonya Kralı Büyük İskender, Anadolu’ya yapmış olduğu akınlarda çok güçlü bir direnişle karşılaşmamıştır. Persleri bozguna uğrattıktan sonra Halikarnassos’u almak için surlara dayanır. Ancak Karyalıların surların ve kapının önüne açmış oldukları hendekler su ile doldurularak geçilmesi güç bir alan oluşturmuştur. Surlara yaklaşam Makedonyalı askerlere yanan oklar ve taş gülleler atan Karyalılar karşısında Büyük iskender kaçınılmaz bir mağlubiyetle karşılaşmıştır. Büyük İskender ancak M.Ö. 333 yılında bu hattı kırarak Halikarnassos şehrini fethedebilmiştir.

Yakın zamanda restore edilen Myndos Kapısı ve çevresindeki tarihi kalıntılar, ziyaretçilerin bilgi alabilmesi adına tabelalar yerleştirilmiştir. Kültür gezi meraklıları için oldukça önemli olan Myndos Kapısını ziyaret etmek isteyenler Turgutreis çıkışında ve Gümbet yakınlarında bulunmaktadır. Ziyaret etmek için Milas-Bodrum Havaalanına 35 km uzaklıktadır.


14- Festivaller
Bodrum’un bitmeyen enerjisine ayak uydurmak isteyenler için yıl boyunca birçok farklı festival bulunmaktadır. İşte bunlardan bazıları;

Bodrum Mandalina Şenliği :
Bodrum denince akla ilk gelen güzeliklerden ilki hiç şüphesiz meşhur mandalinası olacaktır. Sadece meyve olarak değil mandalinanın binbir türlü halini bu festivalde tadabilirsiniz.

Gündoğan Sucuk ve Şarap Festivali : Her yıl Şubat ayının son cumartesi günü gerçekleştirilen sucuk ve şarap festivali kışın da Bodrum’dan kopamayanlar için büyüleyici bir deneyim olacaktır. Festivale katılmak isteyenler sucuk, şarap ve mezelerini alarak ateş, müzik ve kalabalık üçlüsüyle sabahlara kadar eğlenebilir.

If Bodrum Bağımsız Film Festivali : Film severler için mükemmel bir aktivite olan bağımsız film festivali Gümüşlük Akademisinin destekleri sayesinde Bodrum severlerin karşına çıkıyor.

Filmmor Kadın Filmleri Festivali : Odağında kadın dayanışmasının olduğu bu festival ‘Kadınlar Sinema Yapıyor’ misyonuyla hareket geçiyor.

Bodrum Uçurtma Festivali : Çocuklarıyla birlikte eğlenmek isteyenler için harika bir etkinlik olan Uçurtma festivali toplumda yarattığı farkındalıkla da gönülleri kazanmaya devam ediyor. Her yıl Mayıs ayında düzenlenen festivale uçurtmanızı alarak katılabilirsiniz.

Bodrum Summer Tango Fest : Sitelerinde de belirttikleri gibi Türkiye’nin en kapsamlı Tango ve tatil festivali düzenlenmektedir. Latin danslarını sevenler bu festivalde DJ performansları, tekne turları ve tekne partileri, özel tango dersleri, havuz, parti ve deniz… Kısacası unutulmaz bir gün geçirip doyasıya eğlenmek isteyenler için harika bir fırsat!

Uluslararası Gümüşlük Müzik Festivali : Denizin ve güneşin tadını çıkardıktan sonra biraz da ruhunu beslemek isteyenler için düzenlenen muhteşem bir festival. Dünyaca ünlü piyanist ve virtüözlerin katıldığı bu festivalde büyüleyici bir manzara karşısında dineyeceğiniz klasik müzik, tatilinizi büyüleyici bir atmosfere dönüştürecek.

Ve daha birçok güzel festival ziyaretçilerini bekliyor. Türkiye’de tatil deyince akla ilk gelen yerlerden biri olan Bodrum, burada tatil yapmak isteyen misafirlere sahilleri, koyları ve eğlence mekanlarıyla unutulmaz bir deneyim yaşatıyor. Tatiliniz süresince daha özgür ve özel bir alanda konaklama yapmak isterseniz sitemizde yer alan lüks Bodrum villalarımıza göz atabilirsiniz.

 

Merak Ettikleriniz

Villa tatili hakkında en çok merak edilen başlıklar
Sorular ve Cevapları

Aklınıza takılan tüm soruları sayfamıza yazabilir hızlıca cevaplara ulaşabilirsiniz yada daha önce cevaplanmış soruları inceleyebilirsiniz.

Soru Sor

Neden Hepsi Villa

Hepsi Villa, sahip olduğu geniş portföy ile size en uygun villaları sunar. Kiraladığımız villaların belirli kalitede olmasını denetler. Müşterilerine karşı dürüst ve güvenilir olmayı, müşteri memnuniyetini en üst düzeye taşımayı ilke ediniriz. Firmamız, tatilinizin başlangıcında ve tatil sürecinde hep yanınızdadır.

Ayrıntıları Göster

Özel Hizmetler

Hepsi Villa, tatilinizi en konforlu şekilde geçirmeniz için her türlü hizmeti sunar. Villarımız konaklama öncesinde temizlenir, gerekirse konaklama sürecinde size özel söför, temizlikçi, ahçı, güvenlik tahsis edilebilir. Her türlü isteğinizi bizimle paylaşabilirsiniz.

Ayrıntıları Göster

X
Deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanıyoruz. Bu siteyi ziyaret etmeye devam ederek, çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz. Daha fazla bilgi
Yukarı Whatsapp Telefon